Obiectele de decor sunt cele care dau personalitate interiorului tau: spun o poveste si reflecta personalitatea ta. Exista mai multe stiluri: antic, exotic, retro, contemporan. Ele fac parte din cadrul decoratiunilor cu note particulare, care pot fi amestecate.

Obiectele decorative sunt sufletul interiorului tau: ele constituie nota finala a decorului tau, odata ce peretii, podeaua, iluminatul functional sau mobilierul au fost alese.

Ele pot avea o functie (ceas, lampa…), sau pot raspunde doar unui scop estetic. Sunt si amintiri (din copilarie, din calatorie, aduse de cineva…) sau obiecte achizitionate special in scop decorativ.

Obiectele decorative pot fi dispuse pe diferite suporturi (rafturi sau comode, mese laterale, noptiere), dar si agatate pe perete sau asezate pe podea. Pot fi amplasate in toate incaperile casei: intrare, living, dormitoare, bucatarie, baie, toaleta.

Unele decoratiuni au puterea de conferi instant decorului tau cea mai puternica personalitate, nu doar daca vorbim despre decoratiuni brad sau decoratiuni paste. Este de ajuns daca alegi sa le inviti la tine in living pentru a te bucura imediat de un plus de stil.

Descopera citind acest articol cum unele decoratiuni perete precum oglinzile sau tablourile, dar si vazele, pot sa metamorfozeze in intregime incaperea ta.
Oglinzile. Oglinzile arata cel mai bine in acumulare. La fel ca un joc de rame foto. Si confera unui living cel mai boem aer mai ales daca nu sunt la fel. Iar daca le asezi in zona ferestrei te poti bucura si de un plus de lumina.

Oglinzile design sunt cele care dau tonul atunci cand vine vorba despre decoratiuni interioare. Astfel ca, o oglinda, la fel ca si o opera de arta, este cea mai buna alegere pentru un living.

Covorul. Este cea mai buna alegere pentru decoratiuni casa atunci cand vrei sa incalzesti de minune atmosfera. Vine cu un plus de confort, dar este si cel mai de pret atu decorativ.

Tablourile sau ramele foto sau tot felul de decoratiuni hand- made sunt si ele cea mai buna alegere pentru living. Poti sa obtii cel mai frumos decor, fara sa supraincarci insa spatiul de la sol.

Obiectele de decor sunt tusa finala atunci cand vine vorba despre decorul casei tale, la fel ca si alte decoratiuni nunta, decoratiuni baie sau decoratiuni gradina care au si ele un rol bine determinat.

Alte obiecte de decor pe care poti sa mizezi:

Obiectele de decor antice. Mai mult sau mai putin pretioase, obiectele antice sunt cele care poarta o poveste si au trecut prin veacuri.
Le vanezi in pietele de vechituri, la targuri sau in vanzarile caritabile. Ele pot fi, de asemenea, mosteniri, transmise din generatie in generatie.

Articolele exotice. Sunt cele care invita la visare si imaginatie si onoreaza alte culturi din casa ta.

Le aduci inapoi din calatoriile tale, cei dragi ti le ofera ca suveniruri ale calatoriilor lor sau le cumperi din magazine etnice.
Obiectele de decor retro. Simpatice, amuzante si inzestrate cu farmecul deceniilor trecute, obiectele retro pot fi descoperite la pietele de vechituri sau pur si simplu in pivnita sau podul tau!

Obiectele de decor contemporane. Caracterizate prin materiale pure si linii curate, obiectele de decor contemporane pot fi cumparate din magazinele de mobila, sau din magazinele de design.

3 thoughts on “Sufrageria – obiectele de decor indispensabile pentur decorarea principalului spatiu de locuit

  1. Recomand acest articol tuturor celor care doresc sa-si deschida propria afacere in domeniul parcurilor de distractii sau care cauta echipamente noi pentru un parc deja existent. Informatiile prezentate sunt foarte utile si bine structurate.

  2. Este important sa stii exact ce iti doresti de la un echipament de agrement inainte de a face o achizitie. Acest articol m-a ajutat sa inteleg mai bine care sunt criteriile de selectie si care sunt cele mai populare optiuni disponibile pe piata.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre cum sa alegi cel mai bun echipament pentru intrarea in parcul de distractii. Mi-a placut ca au fost prezentate diverse variante si avantaje pentru fiecare tip de echipament.

Comments are closed.