Inca din zorii timpurilor, un ceas a fost folosit pentru a urmari timpul. Iti permite sa vezi timpul in orice moment. Cu toate acestea, dincolo de a-ti permite sa urmaresti timpul, ceasul reprezinta astazi un atu major pentru decorarea interioara.

Daca iti doresti un decor frumos, diferite ceasuri de perete sunt ideale pentru a-ti imbunatati livingul cu un fir de frumusete si clasa.

Ofera-i camerei de zi o schimbare de look

Punerea unui ceas de perete in camera de zi schimba total designul general al interiorului tau. Exista mai multe tipuri de ceasuri de perete pentru toate gusturile si pentru a adauga mai multa eleganta sufrageriei tale. Gasesti ceasurile de perete la magazinele de decoratiuni casa:

• Din vinil;
• In lemn;
• Cu alarma;
• Pendul;
• Digital

Ai chiar si ceasuri moderne de perete personalizate. Ele pot fi instalate oriunde in casa ta, iar dimensiunea poate fi, de asemenea, adaptata dupa gustul tau. Ceasurile de perete din vinil, de exemplu, iti ofera posibilitatea de a pune pe fundal o fotografie frumoasa de familie.

Pe langa faptul ca iti infrumuseteaza apartamentul, poate fi si un element pentru a pastra amintiri frumoase din trecut pe care le pretuiesti.

Mai multe modele disponibile de ceasuri de perete

Cel mai mare avantaj al punerii unui ceas de perete in decorarea ta interioara consta in varietatea de modele care exista. Oricare ar fi preferintele tale in ceea ce priveste culoarea si designul, intotdeauna va exista unul care ti se potriveste. Sunt disponibile ceasuri de toate tipurile, inclusiv ceasuri:

• Colorate;
• Cu numere;
• In lemn;
• Fabricate din metal;
• Fabricate din plastic
• Sub forma de tablouri.

Totusi, amplasarea sa in casa conteaza pentru a-l evidentia. Evita sa pui ceasul prea jos. Este indicat sa il asezi la o inaltime intre 1,50 si 1,60 m fata de sol. Daca nu exista un instrument de masurare, plaseaza-l pur si simplu pe linia de vedere medie a locuitorilor casei.

In plus, conteaza foarte mult locul in care ar trebui sa instalezi un ceas de perete. Plasarea unui ceas in fata toaletei sau pe un hol nu este foarte potrivita. De asemenea, daca stilul galeriei ti se potriveste, nimic nu te impiedica sa adaugi si alte obiecte decorative, precum lumini pentru mai multa clasa si emotii.

Trezeste toata gospodaria

Un ceas de perete poate fi folosit pentru a aduce armonie si disciplina in casa ta. Respectul pentru timp este un principiu important in viata profesionala. Fa din el un principiu de familie cu un ceas de perete, ce poate fi mai frumos! Va fi suficient doar sa setezi ceasul. El se va ocupa de trezirea intregii gospodarii la ora aleasa.

Urmaresti constant timpul

Unul dintre marile avantaje ale unui ceas de perete, pe langa stilul unic pe care il confera decorului tau, este ca iti permite sa nu ratezi niciodata timpul. Un ceas de perete, avand in vedere dimensiunea sa mare, este adesea instalat in partea de sus a televizorului sau in partea de jos a intregului perete.

Fie ca este vorba de programele TV preferate, de intalniri sau altceva, nu mai poti pierde timpul.