In momentul in care cumperi colanti de dama, ar trebui sa te orientezi catre modele care sa si spuna cate ceva despre tine. Tine cont de urmatoarele notiuni despre culori astfel incat sa transmiti mesajul potrivit.

Aceste informatii te pot ajuta inclusiv sa determini unele aspecte despre personalitatea ta.

Colanti de dama rosii

Rosul este o alegere indrazneata de culoare care a fost asociata cu entuziasmul, cu pasiunea, cu pericolul si cu energia si actiunea.

Este foarte posibil sa vezi ca unele branduri folosesc rosu pentru butoanele de call to action tocmai pentru ca rosul este o culoare intensa, capabila sa provoace emotii puternice care pot sa te incurajeze sa cumperi lucruri.

Printre trasaturile de personalitate ale celui care poarta rosu se numara indrazneala, faptul ca este un caoutator de senzatii tari, un iubitor de aventura, o persoana putin impulsiva si intimidanta. Poti gasi colanti de dama ieftini in aceasta nuanta care sa spuna multe despre tine.

Colanti portocalii

Portocaliul este de cele mai multe ori reprezentativ pentru fericire, creativitate, succes, liberate si echilibrul pe care il aduc.

Specialistii in marketing pot sa foloseasca aceasta culoare pentru a atrage atentia asupra unui titlu atragator sau asupra unei note importante de pe site.

De asemenea, colantii portocalii pot transmite multe despre tine. Cei care poarta in mod normal portocaliu sunt energici, distractivi si jucausi, sunt extrovertiti si le place conversatia profunda.

Sunt in general persoane bine dispuse care devin foarte des gazde la petreceri si la evenimente. Sunt productivi si sunt mereu gata sa ia atitudine.

Colanti galbeni

Fericirea, soarele cald de vara si pozitivitatea sunt ceea ce transmite galbenul. Brandurile pot folosi un strop de galben de obicei in sgila pentru a determina fericire in randul consumatorului, iar asta se intampla si atunci cand porti galben.

O pereche de colanti luciosi galbeni spun despre tine ca esti un spirit pozitiv, bine dispus, optimist si aventuros, calmant pentru cei din jur si care are mereu zambete contagioase de oferit si fericire care se transmite tuturor persoanelor inalnite.

Colanti albastri

Albastrul este stabil, este armonios, este pasnic si genereaza incredere. Nu degeaba, brandurile care vor sa transmita durabilitate sunt unele dintre cele mai cunoscute pentru albastrul din sigla.

Albastrul purtat in tinute spune despre tine ca esti o persoana de incredere, blanda, miloasa, pasnica si loiala, puternica si productiva.

Colanti verzi

Verdele este asociat cu banii si natura. De asemenea, poate insemna sanatate, bogatie, fertilitate si generozitate. Verdele poate fi asociat si cu conotatii negative asa cum sunt invidia si gelozia.

Atunci cand porti astfel de culori poti spune despre tine ca esti o persoana practica, energica, un bun consilier si un angajat productiv care prefera sa analizeze situatia inainte de a se apuca de ceva.

Sa nu uitam de confortul de a face miscare folosind colantii sport – suplimentar, vei arata si foarte sexy.

Cei care prefera verdele sunt persoane pozitive si care gasesc modalitati creative de a gandi out of the box pentru a veni cu solutii concrete, mai eficiente decat toate celelalte propuse de echipa.