De la clasicul aparat de cafea cu filtru, practic, la expresorul de cafea, care este un aparat de cafea complet automat. Expresoarele pot fi cu boabe de cafea si rasnita integrata, capsule espresso preambalate pentru masinile cu tampon ESE si aparatele cu capsule.

In prezent expresorul face parte din gama de electrocasnice pentru bucatarie si poate fi amplasat pur si simplu pe blatul mobilierului de bucatarie. Expresorul de cafea este potrivit pentru fiecare rutina, indiferent cat de diferita este aceasta. Fiecare model de espresor de cafea are functii diferite. Pe langa masina de cafea complet automata, poti alege si un set de cesti cafea potrivit.

Expresorul de cafea complet automat

Aromatic, practic, convenabil, expresorul de cafea complet automat, este adesea considerat cel mai bun dintre toate aparatele de cafea. Pentru ca ofera iubitorilor de cafea, o ceasca aromata cu multa spuma, rapida si usor de preparat din boabe proaspat macinate.

Rasnita integrata, retetele practice si prestabilite de preparare si confortul maxim pentru rezultate aromate, vorbesc pentru expresorul de cafea complet automat.

Asa ca daca ai putin timp pentru pregatit cafeaua dimineata sau ai mai multi membri ai familiei care beau cafea, este recomandabil un expresor complet automat.

Indiferent daca preferi espresso, cappuccino sau latte macchiato – cu un aparat de cafea complet automat poti selecta pur si simplu reteta de preparare dorita, iar cu ajutorul ustensilelor de cafea din bucatarie, poti pregati in mod convenabil cafeaua dimineata.

Pregatirea cafelei este extrem de rapida si usoara. In plus, expresorul nu ocupa aproape deloc spatiu in casa ta – asadar il poti depozita pe blatul de bucatarie sau pe un suport special.

Fie ca are un design modern sau o culoare in stilul bucatariei tale, garantat vei gasi expresorul potrivit pentru bucataria ta. Gospodariile constiente de tendintele la moda, cumpara un dispozitiv care arata bine. Aici joaca un rol important culoarea preferata, formele rotunjite sau unghiulare accentuate sau un aspect elegant.

Expresorul de cafea si accesoriile integrate

De obicei, un expresor vine cu un spumant de lapte, care este usor de curatat si spumeaza laptele rapid daca se doreste. Expresoarele sunt dispozitive atractive care impresioneaza nu numai prin designul lor individual, ci si prin functionarea lor interioara de prima clasa.

Numerosi factori joaca un rol important pentru adevaratul profesionist: gradul de macinare, temperatura, presiunea, cafeaua, timpul de productie si alti factori.

Cu toate acestea, fiecare dintre acesti factori nu trebuie sa primeasca note de top pentru ca un expresor sa fie luat in considerare. De asemenea, este important sa retii daca poti pregati doar o cana sau doua cani in acelasi timp.

Aici sunt relevante si posibilele specialitati de cafea, care ar trebui sa fie si cu adevarat distractive. Destul de multi clienti isi doresc in acelasi timp latte macchiato, cappuccino, cacao, lapte cald, espresso sau doar o simpla cafea.

Varietatea de cafea pentru dimineata sau pentru dupa-amiaza este intotdeauna necesara. De multe ori este chiar mai bine sa alegi un dispozitiv care pregateste o varietate de bauturi diferite. Avantajele includ operarea simpla la apasarea unui buton si prepararea rapida a cafelei si a bauturilor calde.